Vučić sutra obilazi Sremski okrug Vučić sutra obilazi Sremski okrug
U okviru kampanje “Budućnost Srbije”, srpski predsednik Aleksandar Vučić obići će Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici.... Vučić sutra obilazi Sremski okrug

U okviru kampanje “Budućnost Srbije”, srpski predsednik Aleksandar Vučić obići će Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici.

Vučić će posetu započeti u Belegišu, obilaskom vrtića “Bubamara”, koji je deo PU “„Radost”“. Nakon toga, odlazi u Inđiju gde će prisustvovati početku radova na asfaltiranju ulica, a zatim će u Dobrincima obići fabriku za pakovanje i preradu povrća „”La Linea Verde”“ d.o.o.

Zatim sledi poseta Šidu i obilazak rekonstruisane zgrade OŠ “„Sremski front”“ , i Zasavici gde će obići seosko turističko domaćinstvo „Čikić”. U Mačvanskoj Mitrovici, Vučić će obići fabriku za proizvodnju stočne hrane „”Hrana produkt“”.

U Sremskoj Mitrovici građanima će se, pored predsednika Srbije, obratiti i premijerka Ana Brnabić.

– Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi, i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga – navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: Tanjug

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar