Uskršnje čestitke Uskršnje čestitke
Svim pravoslavnim vernicima koji Uskrs proslavljaju po julijanskom kalendaru čestitam predstojeći praznik. Želim Vam da najveći hrišćanski praznik Uskrs proslavite i provedete u lepom... Uskršnje čestitke

Svim pravoslavnim vernicima koji Uskrs proslavljaju po julijanskom kalendaru čestitam predstojeći praznik. Želim Vam da najveći hrišćanski praznik Uskrs proslavite i provedete u lepom raspoloženju, zdravlju, ljubavi, slozi, praštanju i svakom dobru sa vašim najmilijima, vašim prijateljima i komšijama, a u duhu mira, tolerancije i međusobnog razumevanja.

Još jednom Vam u ime Opštine Ruma i u svoje lično ime čestitam Uskrs i neka praznični dani donesu duhovni mir i radost porodičnog okupljanja.

HRISTOS VOSKRESE!

Predsednik Opštine Ruma

Slađan Mančić

Najsrdačnije Vam čestitamo praznik Vaskrsenja Hristovog i pozdravljamo Vas radosnim pozdravom Hristos Voskrese.

Uskršnji praznici u sebi nose poruku obnove i nade, podstiču da budemo upućeni jedni na druge i uvek nas iznova podsećaju na vrednosti međusobnog uvažavanja i poštovanja. Neka Uskrs u svima nama probudi najdublja osećanja i podstakne nas da gradimo i stvaramo bolje uslove za život budućih generacija.

HRISTOS VOSKRESE!

Predsednik SO Ruma

Stevan Kovačević

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar