Udžbenici za sve osnovce rumske opštine Udžbenici za sve osnovce rumske opštine
“Opština Ruma je pokazala da je projekat besplatnog vrtića održiv i zato u 2020. godini ide korak napred omogućavajući besplatne udžbenike za sve osnovce”,... Udžbenici za sve osnovce rumske opštine

“Opština Ruma je pokazala da je projekat besplatnog vrtića održiv i zato u 2020. godini ide korak napred omogućavajući besplatne udžbenike za sve osnovce”, izjavio je nakon usvajanja Odluke o budžetu za narednu godinu Stevan Kovačević, predsednik SO Ruma. On je dodao da, iz godine u godinu, opštinski budžet raste, te da će se trend razvoja nastaviti i u narednoj godini.
“To je značajan doprinos relaksaciji porodičnog budžeta, ali to je pre svega i naš doprinos popravljanju politike nataliteta odnosno populacione politike u našoj opštini. Građani mogu očekivati da 2020. godina bude podjednako, ako ne i uspešnija od ove. Nastavljamo trend razvoja, nastavljamo praksu realnog i balansiranog budžetskog finansiranja. Sve to govori u prilog tome da naša opština ima lepu perspektivu ukoliko budemo odgovorno radili kao i do sada. Mnoge lepe vesti će građani Opštine Ruma u narednoj godini moći da čuju”, istakao je Kovačević.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar