UDRUŽENJE KOMNET OSUĐUJE NAPADE NA NOVINARE PORTALA NS UŽIVO UDRUŽENJE KOMNET OSUĐUJE NAPADE NA NOVINARE PORTALA NS UŽIVO
Udruženje elektronskih medija ComNet oštro osuđuje napade na novinare NS uživo koji profesionalno rade svoj posao i koji i pored napada neće ustuknuti u... UDRUŽENJE KOMNET OSUĐUJE NAPADE NA NOVINARE PORTALA NS UŽIVO

Udruženje elektronskih medija ComNet oštro osuđuje napade na novinare NS uživo koji profesionalno rade svoj posao i koji i pored napada neće ustuknuti u iznošenju istine.

ComNet poziva sva novinarska udruženja da osude čin nasilja i pretnje upućene protiv novinarske profesije. Hajka na novinare NS uživo i grafiti koji su jutros osvanuli na zgradi u kojoj je redakcija ovog medija i gde se direktno preti zaposlenima je ugrožavanje bezbednosti novinara i mora što pre da stane.

Slučajno ili ne, grafit mržnje na zgradi u kojoj se nalazi redakcija ovog portala osvanuo je istog dana kada je Bora Novaković iz Nove stranke Vuka Jeremića zakazao performans ispred zgrade NS uživo.

Svaki čin pritiska, ucena i pretnji novinarima, mora odmah da prestane.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar