U Sremu počela podela penzionerskih kartica U Sremu počela podela penzionerskih kartica
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Sremske Mitrovice, kao i penzionere iz opština Stare Pazove, Inđije, Rume i Šida... U Sremu počela podela penzionerskih kartica

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Sremske Mitrovice, kao i penzionere iz opština Stare Pazove, Inđije, Rume i Šida da će od 23. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Sremskoj Mitrovici preuzimaće kartice u Filijali RF PIO Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 2.

Penzioneri Stare Pazove preuzimaće penzionerske kartice u Službi Filijale Sremska Mitrovica u Staroj Pazovi, Ćirila i Metodija 18, dok će penzioneri sa prebivalištem u Inđiji svoje penzionerske kartice preuzimati u prostoriji Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Inđiji, Vojvode Stepe 16.

Penzioneri Šidaće preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Šidu, Svetog Save 40, dok će penzioneri sa prebivalištem u Rumi svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.

Penzioneri na teritoriji opštine Pećinci moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Udruženju penzionera u Pećincima, Jove Neguševića 6,od 9 do 15 časova, u periodu od: 23. 7. 2018. do 27. 7. 2018.godine, dok će nakon toga, penzionerkse kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.

Penzioneri na teritoriji opštine Irig moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Udruženju penzionera Irig, Vojvode Putnika 39, od 9 do 15 časova, u periodu od: 30. 7. 2018. do 3. 8. 2018.godine, dok će nakon toga, penzionerkse kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar