Subvencije za privrednike Subvencije za privrednike
Opština Stara Pazova svake godine dodeljuje bespovratna sredstva preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima. Tako je I ove godine iz lokalnog budžeta izdvojeno ukupno... Subvencije za privrednike

Opština Stara Pazova svake godine dodeljuje bespovratna sredstva preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima. Tako je I ove godine iz lokalnog budžeta izdvojeno ukupno 6 miliona inara, što je za million vise nego 2019. Godine. Kako je istakao predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović sredstva se dodeljuje kao pomoć I podstrek preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima I svake godine prijavljuje se sve veći broj lica.

– Preduzetnici, mikro i mala pravna lica prepoznali su našu želju I nastojanje da im pomognemo. Iako nisu u pitanju velika sredstva, svaki dinar im dobro dođe- rekao je Radinović.

Bespovratna sredstva su odobrena privrednim subjektima u jednokratnom iznosu od 50 hiljada dinara i dodeljena za subvencionisanje troškova nabavke nove ili polovne opreme i mašina, delova mašina ili specijalizovanih alata, kao i repro-materijala i sirovina. Ove subvencije dobilo je ukupno 120 preduzetnika iz staropazovačke opštine.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „Privreda i infrastruktura Pazove“ koji je sufinansiran iz sredstava Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar