Sremska Mitrovica: Ulaganje u toplovod Sremska Mitrovica: Ulaganje u toplovod
Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i direktor Javnog komunalnog preduzeća Toplifikacija Slavko Sladojević obišli su radove na zameni toplovodnih cevi u sremskomitrovačkom Naselju KP... Sremska Mitrovica: Ulaganje u toplovod

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i direktor Javnog komunalnog preduzeća Toplifikacija Slavko Sladojević obišli su radove na zameni toplovodnih cevi u sremskomitrovačkom Naselju KP Dom.

 Zbog dotrajalosti toplovodne mreže i sve češće pojave curenja u stambenom naselju KPD, poslednjih godina se značajna sredstva izdvajaju za obnavljanje distributivne mreže. Prema rečima direktora Toplifikacije Slavka Sladojevića, prošle godine je oko 7,5 miliona dinara uloženo u toplovodnu mrežu u ovom delu grada.

Kako je istakao gradonačelnik Vladimir Sanader, ulaganja u distributivnu mrežu su od velikog značaja  za sve korisnike koji se greju na daljinski sistem grejanja.

Zaključno sa 2018. godinom  u stambenom Naselju KPD biće rekonstruisano ukupno oko 4.000 metara distributivne mreže. Nakon što se realizuje i ovogodišnja investicija u toplovodnu mrežu u Naselju KPD za zamenu će preostati oko 3.500 metara cevi. Ove radove finansira JKP Toplifikacija sopstvenim sredstvima.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar