Sremska Mitrovica grad festivala Sremska Mitrovica grad festivala
Pijanisti iz Nemačke i Slovenije Igor Gryshyn i Vladimir Mlinarić nastupili su sinoć u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici na otvaranju trećeg po redu... Sremska Mitrovica grad festivala

Pijanisti iz Nemačke i Slovenije Igor Gryshyn i Vladimir Mlinarić nastupili su sinoć u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici na otvaranju trećeg po redu internacionalnog Sirmijum music festa. Tokom dva dana trajanja takmičenja, predstaviće se oko 140 učenika i studenata muzičkih škola koji će svoje umeće pokazati međunarodnom žirtiju. Koncert pobednika festivala biće održan u petak, 15. marta sa početkom u 19 časova takođe u svečanooj sali Muzeja Srema.

Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana takmičenja će se održati na tri lokacije u gradu, u Muzeju Srema, Srpskom domu i Galeriji „Lazar Vozarević“.

Svečanom otvaranju festivala prisustvovali su članovi Ambasade Rusije u Srbiji kao i predstavnici mitrovačke lokalne samouprave. Internacionalni Sirmijum music fest zvanično je otvorila zamenica gradonačelnika Svetlana Milovanović.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar