Sremska Mitrovica deo manifestacije Srbija u ritmu Evrope Sremska Mitrovica deo manifestacije Srbija u ritmu Evrope
Mladi i talentovani Mitrovčani će sledeće godine na finalnom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ početkom juna u Vrnjačkoj banji predstavljati Republiku Kipar. U Pozorištu... Sremska Mitrovica deo manifestacije Srbija u ritmu Evrope

Mladi i talentovani Mitrovčani će sledeće godine na finalnom takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ početkom juna u Vrnjačkoj banji predstavljati Republiku Kipar. U Pozorištu „Dobrica Milutinović“ danas je održana audicija za osnovce i srednjoškolce koji će se priključiti već uigranom timu.
Kako ističe direktor programa „Srbija u ritmu Evrope“ Igor Karadarević, Mitrovčani su na vreme krenuli sa pripremama i željni su pobede.
Najveće dečije muzičko takmičenje “Ritam Evrope” ima tradiciju dugu već 10 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije. Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova i glasova žirija gradova učesnika. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u živom televizijskom programu predstavljala. Nadamo se da će Mitrovčani sledeće godine otputovati na Kipar.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar