Sređuje se zgrada škole u Pavlovcima Sređuje se zgrada škole u Pavlovcima
Opština Ruma nastavlja sa ulaganjima u seoske mesne zajednice. U Pavlovcima nakon uređenja zgrade mesne kancelarije i ambulante radi se i na uređеnju zgrade... Sređuje se zgrada škole u Pavlovcima

Opština Ruma nastavlja sa ulaganjima u seoske mesne zajednice. U Pavlovcima nakon uređenja zgrade mesne kancelarije i ambulante radi se i na uređеnju zgrade tamošnje škole. Sredstva od 920 hiljada dinara su obezbeđena iz budžeta Opštine. U pitanju je područno odeljenje Osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović“, koja će nakon radova imati sasvim drugačiji izgled. Pored škole i centar tog sremskog sela biće daleko lepši, smatra Boško Đaković, član Saveta Mesne zajednice Pavlovci.

Područno odeljenje škole u Pavlovcima pohađa desetoro dece. Radovi su započeli na inicijativu meštana, a u to kako radovi napreduju uverio se i Dušan Ljubišić, načelnik Opštinske uprave Opštine Ruma.

Podsetimo i za ove radove, odnosno zamenu stolarije i uređenje fasade na školi u Pavlovcima sredstva su obezbeđena iz opštinskog budžeta, a ako vreme posluži sve će biti gotovo za nekoliko dana.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar