SM: Gradski i prigradski saobraćaj redovno funkiconiše SM: Gradski i prigradski saobraćaj redovno funkiconiše
Iz Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove obaveštavaju se svi korisnici javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Grada Sremska Mitrovica... SM: Gradski i prigradski saobraćaj redovno funkiconiše

Iz Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove obaveštavaju se svi korisnici javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Grada Sremska Mitrovica da autobusi normalno saobraćaju i da se mesečne karte za januar mesec već mogu kupiti na autobuskoj stanici. Takođe, mesečne karte za učenike srednjih škola važe za ceo mesec, a ne samo za vreme trajanja školske godine. Samim tim učenici mogu i sada koristiti prevoz, jer autobusi normalno saobraćaju po redu vožnje bez obzira što je u toku školski raspust.

 

Učenici i sve ostale subvencionisane kategorije putnika u sklopu kupljene mesečne karte mogu koristiti sve autobuske linije i sve polaske u zavisnosti od zone putovanja kojoj pripadaju. Npr, učenik koji ima kupljenu kartu za sve tri zone može koristiti sve linije i sve polaske na teritoriji cele opštine, a ne samo autobus koji ga prevozi do i od škole.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar