Saopštenje GO Srpske napredne stranke u Šapcu Saopštenje GO Srpske napredne stranke u Šapcu
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu, danas je izdao sledeće saopštenje za javnost: “Dokazani otimač para građana Šapca Nebojša Zelenović, svestan da ga... Saopštenje GO Srpske napredne stranke u Šapcu

“Dokazani otimač para građana Šapca Nebojša Zelenović, svestan da ga je narod prozreo, u bezumnoj borbi za opstanak na vlasti po svaku cenu, ne preza više ni od najbrutalnijih laži i neosnovanih optužbi na račun srpskih naprednjaka, a posebno na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu smatra krajnje nemoralnim da upravo Zelenović, koji je osuđen zbog krađe pet miliona evra od svojih sugrađana, govori o ekonomiji i još se usuđuje da kritikuje rezultate ekonomskih reformi u Srbiji, koje su inače priznate i pozitivno ocenjene od strane svih relevantnih finasijskih institucija u svetu. Podsećamo na poslednje u nizu, priznanje Svetske banke, čiji su predstavnici, pre samo nekoliko dana u razgovoru sa predsednikom Vučićem, ponovo istakli da su uspešno sprovedene reforme u Srbiji donele odlične rezultate, kao i da su mere fiskalne konsolidacije stvorile osnov za dalji ubrzani rast srpske privrede. O radu predsednika Vučića izjašnjavaju se svetski kredibilne međunarodne institucije, a o radu Nebojše Zelenovića Viši sud u Šapcu, koji ga je osudio za mahinacije novcem iz budžeta grada. Zato Zelenović izmišlja i laže. A kao što kaže narod, ko laže taj i krade. Uostalom, on samo sledi put svog mentora Dragana Đilasa, koji je poznat kao najgori gradonačelnik u istoriji Beograda. Tako i Zelenović po ugledu na svog učitelja, već zaslužuje titulu najgoreg gradonačelnika u istoriji Šapca. U prilog tome govori i činjenica da Šapčani ove godine ostaju bez organizovanog dočeka Nove godine, jer će Zelenović u pokušaju da se predstavi kao veliki humanitarac, novac namenjen za doček uplatiti u humanitarne svrhe. Ova, na prvi pogled, humana ideja govori, između ostalog, upravo o nedomaćinskom poslovanju gradskom kućom. Jer da ume da radi svoj posao novac za obe stvari bio bi predviđen gradskim budžetom, a ne bi zavisio od njegovih dnevnopolitičkih potreba i želje da ga javnost vidi kao dobrotvora, a ne kao lopova. Uostalom, kada je odlučio da ošteti građane za pet miliona evra, Zelenović nije razmišljao o bolesnoj deci iza koje sada bekrupulozno želi da sakrije sopstveni lopovluk. Još veće licemerje je da vlast koja Šabac drži u zatočeništvu već 20 godina, ovih dana, svega nekoliko meseci pre izbora, počinje da priključuje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu domaćinstva u kojima žive osobe sa smetnjama u razvoju. Ni lažne humanitarne aktivnosti, ni plaćena kampanja protiv predsednika Vučića, više ne mogu da prevare narod. Zelenoviću je još samo preostalo da nastavi učešće u propalim protestima i da putuje u Brisel gde poziva Evropu da interveniše u rušenju predsednika Srbije. Pa neka nastavi, ako ga nije sramota”.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.