Ruma: Završen šesti Međunarodni rukometni veteranski turnir “Batica 2016” Ruma: Završen šesti Međunarodni rukometni veteranski turnir “Batica 2016”
U Rumi je održan šesti Međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki “Batica 2016” u organizaciji rukometnog kluba “Veterani Ruma 022”. Najbolja ekipa u muškoj... Ruma: Završen šesti Međunarodni rukometni veteranski turnir “Batica 2016”

U Rumi je održan šesti Međunarodni rukometni turnir veterana i veteranki “Batica 2016” u organizaciji rukometnog kluba “Veterani Ruma 022”. Najbolja ekipa u muškoj konkurenciji je tim “Studentski grad Beograd”, a u ženskoj “Slavonski Brod”. Na turniru je učestvovalo 11 ženskih i 8 muških ekipa iz Grčke, Crna Gore, Slovenija, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, među čijim članovima su poglašeni i najbolji pojedinci. Generalni sponzor i pokrovitelj turnira bila je Opština Ruma, a ovu sportsku manifestaciju podržali su i Rukometni savez Vojvodine, Ustanova sportski centar Ruma, Savez sportova Opštine Ruma i brojni sponzori.

batica1 batica3

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar