Ruma: Održana radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine” Ruma: Održana radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”
U Kulturnom Centru Ruma danas je održava edukativna radionica pod nazivom „Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine“, koju je organizovala Turistička organizacija opštine Ruma u... Ruma: Održana radionica “Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine”

Nataša Pavlović direktorica Turističke organizacije Vojvodine

U Kulturnom Centru Ruma danas je održava edukativna radionica pod nazivom „Poslovanje u seoskom turizmu Vojvodine“, koju je organizovala Turistička organizacija opštine Ruma u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine. Prema rečima Nataše Pavlović, direktorice Turističke organizacije Vojvodine, tema ove radionice je afirmacija seoskog turizma u ovom području, jer je kako ona navodi Vojvodina bogata ruralnim predelim pogodnim za razvoj turizma, a po lepoti tih predela je već poznata. Pored toga, tema radionice je bila i edukacija namenjena i potencijalnim i već postojećim pružaocima turističkih usluga o zakonskim regulativama poslovanja, kao i pružanja saveta o načinima na koji mogu da poboljšaju kvalietet usluga koje nude.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar