Ruma: Održana radionica “Porodično stablo” Ruma: Održana radionica “Porodično stablo”
I u drugom polugodištu 2018/19 godine Brankova škola nastavlja svoju najslađu saradnju – sa mališanima iz predškolske ustanove „Poletarac“ u Rumi. Ovog puta pozvali... Ruma: Održana radionica “Porodično stablo”

I u drugom polugodištu 2018/19 godine Brankova škola nastavlja svoju najslađu saradnju – sa mališanima iz predškolske ustanove „Poletarac“ u Rumi.

Ovog puta pozvali su ih predškolci iz Montažnog objekta sa svojim vaspitačicama Sandrom i Teodorom. Nastavnice Brankove škole Ivana Kapetanović i Nada Pavlović zajedno sa učenicama 4P razreda: Nikolinom Filipović, Draganom Kljajić, Elenom Cvetković, Unom Jarić, Ljiljom Veselinović i Danijelom Mikša održale su radionicu „Porodično stablo“.

Cilj radionice bio je da predškolci steknu saznanja o tome šta je porodično stablo, kako se pravi, koji rodbinski odnosi u porodici postoje, kao i da nauče da naprave svoje porodično stablo. Radionica je protekla u sjajnoj atmosferi a predškolci su nas ponovo iznenadili i oduševili svojim znanjem, duhovitošću i orginalnošću.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar