Priznanje za inđijskog sportistu Priznanje za inđijskog sportistu
Istaknuti strelac inđijske Mladosti Dimitrije Gaćeša jedini je sportista sa teritorije opštine Inđija koji je stekao pravo na sportsku stipendiju Pokrajinskog sekretarijata za sport... Priznanje za inđijskog sportistu

Istaknuti strelac inđijske Mladosti Dimitrije Gaćeša jedini je sportista sa teritorije opštine Inđija koji je stekao pravo na sportsku stipendiju Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za uzrast od 14 do 20 godina. On je juče potpisao ugovor u zgradi Banovine zajedno sa još 89 istaknutih sportista sa teritorije AP Vojvodine.

Ugovore su dodelili potpredsednik Pokrajinske vladeĐorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez.

Ovo je još jedno priznanje i za klub i za Gaćešu kome je nedavno saopšteno da će braniti boje Srbije na svetskom juniorskom kupu u Sulu(Nemačka) i na velikom međunarodnom turniru „Olimpijske nade“ u Plzenu(Češka) malokalibarskom puškom. Ovo je istovremeno i velika obaveza za klub da Gaćeši obezbedi sve potrebne uslove za što bolje pripreme za ove sportske događaje.

Prvi naredni pripremni test zakazan je za 30. jun kada se u Novom Sadu održava 3. kolo Kupa Srbije MK puškom za juniore i seniore.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar