Počela rekonstrukcija najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima Počela rekonstrukcija najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima
Juče su započeti radovi na rekonstrukciji Partizanske ulice u Buđanovcima. Projekat rekonstrukcije najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima, zajednički finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine... Počela rekonstrukcija najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima

Juče su započeti radovi na rekonstrukciji Partizanske ulice u Buđanovcima. Projekat rekonstrukcije najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima, zajednički finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Opština Ruma.

Ceo posao rekonstrukcije važnih seoskih ulica je vredan je blizu 56 miliona dinara, a Uprava za kapitalna ulaganja je izdvojila čak 46,3 miliona dinara. Uporedo sa rekonstrukcijom Partizanske ulice biće rekonstruisana i ulica Nebojše Jerkovića, koja je jedna od saobraćajnica u najlošijem stanju u rumskoj opštini.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić je ranije rekao da će ulice biti proširene za jedan metar, asfaltirane u dva sloja, da su planirani ivičnjaci i da će sanacija ulica značiti i meštanima Buđanovaca, ali svima drugima, jer je sve veći tranzit vozila kroz ovo selo.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar