Pećinci: Najavljena predavanja za poljoprivrednike Pećinci: Najavljena predavanja za poljoprivrednike
Udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci, u saradnji sa Odeljenjem za privredu opštine Pećinci, Agencijom za razvoj i Poljoprivrednom stručnom službom iz Sremske Mitrovice, organizuje... Pećinci: Najavljena predavanja za poljoprivrednike

Udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci, u saradnji sa Odeljenjem za privredu opštine Pećinci, Agencijom za razvoj i Poljoprivrednom stručnom službom iz Sremske Mitrovice, organizuje predavanje za poljoprivredne proizvođače sa teritorije pećinačke opštine, tokom kojeg će stručni predavači upoznati poljoprivrednike sa mogućnostima i prednostima savremene tehnologije u cilju veće rentabilnosti. Predavanje će biti održano u zgradi Opštine sutra sa početkom u 11.00 sati.

Stručni predavači PSS iz Sremske Mitrovice upoznaće pećinačke poljoprivrednike sa tehnologijom proizvodnje i prihrane, kao i rentabilnosti proizvodnje pšenice, zatim sa zaštitom bilja i tehnologijom proizvodnje šećerne repe i kukuruza, kao i subvencijama koje su dostupne poljoprivrednim proizvođačima i sve aktuelnijim IPARD programima. Nakon predavanja, predstavnici Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada predstaviće sortiment „NS seme“ za 2018. godinu.

Izvor: pecinci.org

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar