Održana četvrta sednica Skupštine Opštine Inđija Održana četvrta sednica Skupštine Opštine Inđija
Četvrta sednica Skupštine Opštine Inđija, na čijem dnevnom redu se našlo 18 tačaka, održana je danas. Odbornici su sve predložene odluke usvojili, a među... Održana četvrta sednica Skupštine Opštine Inđija

Četvrta sednica Skupštine Opštine Inđija, na čijem dnevnom redu se našlo 18 tačaka, održana je danas. Odbornici su sve predložene odluke usvojili, a među njima i Odluku o završnom računu budžeta opštine Inđija za 2015.godinu.

–          Završni račun je takav da prikazuje suficit od 48 miliona dinara, ali kada bi samo deo toga bio realan mi bi bili presrećni danas i problema ne bi imali – istakao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak i dodao da pomenuta cifra ne odgovara pravom stanju i da je budžet u ovom trenutku zadužen za preko 800 milioma dinara i to samo za 2016. godinu.

Predsednik Gak je  izjavio da će lokalna vlast pronaći načine da građani ne osete posledice odluka prethodne vlasti, a da je Završni račun budžeta Opštine Inđija usvojen u skladu sa zakonskim obavezama.

Odbornici su, između ostalog, doneli Odluku o skidanju useva sa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini koja je predmet korišćenja bez pravnog osnova, izmenjen je i dopunjen Program poslovanja JP Ingas, a izmenjena su i osnivačka akta svih javnih preduzeća čiji je osnivač Opština Inđija.

20160719_110051

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar