O nama

Internet portal  RTV CENTAR SREM je javno glasilo društva REGIONALNOG RADIJSKO TELEVIZIJSKOG CENTRA SREM DOO RUMA, osnovan početkom 2016.godine, koji će Vam na jednom mestu pružiti sve informacije iz regiona Srema. Ovo je centar u koji dolaze brze, tačne i proverene informacije iz celog Srema, koje će zadovoljiti Vaše potrebe za informisanjem.

Novoformirana redakcija, koja okuplja više medija –Internet portal “RTV Centar Srem”,  Regionalni radio “Srem”, narodni radio “Fruška gora” i televiziju “Fruška gora”, funkcioniše prema profesionalnim standardima – informacije na sajtu su tačne (proverene) i brzo postavljene, uz redovno ažururanje više puta na dan.

Softverska platforma je unapređena, te su sadržaji prilagođeni pregledu na mobilnim telefonima. Planira se integrisanje svih veb sadržaja iz navedenih medijskih sistema, tako da će Internet portal RTV Centar Srem uskoro integrisati sve web sadržaje iz grupacije Internet portal “RTV Centar Srem”,  Regionalni radio “Srem”, Narodni radio “Fruška gora” i Televizija “Fruška gora” na adresi www.rtvcentarsrem.rs.

Sve vesti na jednom mestu učinićemo Vam preglednijima putem zasebnih rubrika, sa posebnim dodatkom servisnih informacija i najava kulturnih, sportskih, političkih i svih društvenih događaja. Za opuštanje i zabavu tu su rubrike Zanimljivosti, Sremski dragulji, a Vas pozivamo da se izrazite putem komentara, anketa i rubrike A šta VI kažete. Za proverene i brze informacije zadužen je tim reportera, novinara, dopisnika i saradnika, sa dugogodišnjim iskustvom i brojnim nagradama u oblasti novinarstva.

Fotogalerija nije rezervisana samo za naše dopisnike i reportere, nego i za Vas. Sve što zabeležite fotoaparatom ili mobilnom telefonom podelite sa ostalim posetiocima našeg Portala.

Možete nas naći na adresi Ruma, Glavna 172 a i u Sremskoj Mitrovici, ul. Kralja Petra I 1/3, ili na e-mail adresi urednik@rtvcentarsrem.rs.