Mitrovačko pozorište ima čime da se pohvali Mitrovačko pozorište ima čime da se pohvali
Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u petak 27. aprila sa početkom u 20 sati biće izvedena prva repriza predstave “Sa ukusom voćnog sladoleda”... Mitrovačko pozorište ima čime da se pohvali

Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u petak 27. aprila sa početkom u 20 sati biće izvedena prva repriza predstave “Sa ukusom voćnog sladoleda” , autora i reditelja Dragana Jovičića Jovića, urađena prema tekstu istaknutog makedonskog dramskog pisca Trajčeta Kacarova.

Predstava “Sa ukusom voćnog sladoleda” predstavlja dramatizaciju istoimenog teksta jednog od najizvođenijih autora na Balkanu, koji pripada plejadi velikih makedonskih, savremenih dramatičara. ”Sa ukusom voćnog sladoleda” kroz priču o životu i smrti dvoje malih ljudi, muža i žene, govori, na posredan način o nama na ovim prostorima i o nemogućnosti iskrenog sagledavanja prošlosti i bistrijeg pogleda na budućnost. Tako da je prošlost življa no ikada, a budućnost predstavlja put na koji se nikome ne ide. Da li postoji sadašnjost, to je pitanje?
Uloge tumače: Dušanka Anojčić, Vladimir Balašćak, Jelena Janković, Aleksandar Krstajić, Kristina Pajkić i Nikola Janošević.
Cena ulaznice za predstavu “Sa ukusom voćnog sladoleda” iznosi 500 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar