Kapitalne investicije lokalne samouprave u Rumi Kapitalne investicije lokalne samouprave u Rumi
U Rumi se, u vreme vanrednog stanja i cele situacije sa korona virusom, nije prestajalo sa infrastrukturim radovima i uređenjem grada, a sve u... Kapitalne investicije lokalne samouprave u Rumi

U Rumi se, u vreme vanrednog stanja i cele situacije sa korona virusom, nije prestajalo sa infrastrukturim radovima i uređenjem grada, a sve u nameri da se poboljša život građana.

Neki od radova počeli su prethone godine, oni se nastavljaju, završavaju i započinju novi. Svakako jednan od značajnijih projekata jeste rekonstrukcija ulica 15 avgust i 15. maj, za čiju rekonstrukciju će biti izdvojeno 320 miliona dinara.

Da se vredno radi u svim uslovima, dokazuju i pokazuju završeni radovi i započinjanje novih. Radovi na izgradnji kotlarnice na gas u rumskom naselju “Tivol” su pri kraju, a iz budžeta opštine biće izdvojeno milion evra i za izgradnju nove kotlarnice u naselju “Solidarnost”, i za to je uplaćen avans u iznosu od 36 miliona dinara. Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić, nedavno je istakao da su to kapitalne investicije te lokalne samouprave i najavio je nove planove sa ciljem uređenja Rume.

Pored toga, Mančić je istakao da je 9. maja stigla saglasnost uprave za kapitalna ulaganja APV za uvođenje u posao izvodjača radova na rekonstrukciji dve ulice u Rumi, Ulice 15. maj i 15. avgust. Kako kaže, to će svakako obeležiti izlazak Rumske opštine iz epidemije virusa korona.

Još jedan od dokaza  da se u Rumi radi, gradi i obnavlja jeste i rekonstrukcija fontane na gradskom trgu. Nedavno je trg osvežen rekonstruisanim klupama i kantama za smeće, a uskoro će i uz pomoć obnovljene fontane zasijati punim sjajem. Za ovu namenu iz opštinskog budžeta izdvojeno je dva miliona dinara.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar