Jazak: Održana manifestacija “Jesen ide, dunjo moja i kukuruzi već su zreli” Jazak: Održana manifestacija “Jesen ide, dunjo moja i kukuruzi već su zreli”
Tokom vikenda u iriškom selu Jazak održana je manifestacija “Jesen ide, dunjo moja i kukuruzi već su zreli” u organizaciji Mesene zajednice Jazak, Turističke... Jazak: Održana manifestacija “Jesen ide, dunjo moja i kukuruzi već su zreli”

Tokom vikenda u iriškom selu Jazak održana je manifestacija “Jesen ide, dunjo moja i kukuruzi već su zreli” u organizaciji Mesene zajednice Jazak, Turističke organizacije opštine Irig, a pod pokroviteljstvom ove sremske opštine. Program je bio i revijalnog i takmičarskog karaktera, te se mogla čuti muzika Tamburaškog orkestra “Branko Radičević” Ruma i benda “Apsolutno romantično”, ali i da se uživa u dečijem programu mališana iz iriškoj osnovnih škola i vrtića. Birana je i najteža dunja i najduži klip kukuruza, deca  su se takmičila u pravljenju kule od čokanja i u trci u džakovima. Predstavnici oštine Irig i pokrajinske Vlade posadili su pet stabala dunje, a manifestacija vraća Jazak na turističku mapu Srema i Vojvodine, rekao je Jovan Jocić, predsednik Saveta mesne zajednice Jazak.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar