Izložba “Proždiranje” u Kući Vojnovića Izložba “Proždiranje” u Kući Vojnovića
U petak, 15. marta 2019. godine sa početkom u 19.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena samostalna izložba radova ”Proždiranje”, autora Miloša Milićevića.... Izložba “Proždiranje” u Kući Vojnovića

U petak, 15. marta 2019. godine sa početkom u 19.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena samostalna izložba radova ”Proždiranje”, autora Miloša Milićevića.

Miloš Milićević, rođen je 1991. godine u Užicu gde završava Umetničku školu, smer grafički dizajn. U Beogradu završava Fakultet likovnih umetnosti osnovne i master studije na smeru grafika, u klasi profesota Miodraga Mlađovića. Primljen je u Udruženje likovnih umetnika Srbije 2018. godine.

Do sada je imao pet samostalnih izložbi i izlagao je u Užicu (Jokanovića kuća), Zlatiboru (Čigota), Zrenjaninu, Prijepolju i ponovo u svom rodnom gradu Užicu u Narodnom pozorištu, kao i veliki broj kolektivnih izložbi.

Miloš u svom radu se fokusira na samu figuru i dešavanja unutar nje. Van same figure ne postoji ništa, sve je svedeno. U samim figurama dolazi do sukoba mašinskih i živih oblika i spajanja organskog i neorganskog sveta.

Izložba Miloša Milićevića, ”Proždiranje”, biće otvorena za publiku do 29. marta 2019. godine. Ulaz na izložbu je slobodan.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar