“Inđija put”: Prinudna naplata parkinga “Inđija put”: Prinudna naplata parkinga
Javno preduzeće „Inđija put“ koje upravlja parking službom u Opštini Inđija, od početka godine toleriše nenaplaćeno parkiranje za one vozače koji nisu platili ni... “Inđija put”: Prinudna naplata parkinga

Javno preduzeće „Inđija put“ koje upravlja parking službom u Opštini Inđija, od početka godine toleriše nenaplaćeno parkiranje za one vozače koji nisu platili ni klasičnim parking kartama za dnevno, mesečno ili godišnje korišćenje parkinga, a ni SMS-om.

Kako su ove, takozvane „doplatne” parking karte,  znatno skuplje nesavesni vozači pokušavaju da ih izbegnu.  Posle procedure „opominjanja“  direktor ovog preduzeća Zoran Milićević najavljuje znatno rigoroznije mere i za neplatiše – još skuplje.

“Što se tiče naplate parkinga, situacija je standardna. Mi smo od početka godine davali mogućnost ljudima koji su koristili naše usluge parkinga, a nisu plaćali, opominjali smo ih i sada smo jednostavno došli do te pozicije da moramo da ih tužimo preko javnih izvršitelja. Samo još jednom želim da skrenem pažnju građanima koji koriste usluge parkinga, a ne plaćaju ih, da ako budu tuženi putem sistema javnih izvršitelja da će ih to koštati desetostruko više, istakao je Milićević.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar