Inđija: Na red došla i Sremska ulica Inđija: Na red došla i Sremska ulica
Nakon izvedenih radova u ulicama Starca Vujadina i Prvomajske, mehanizacija se danas preselila u Sremsku ulicu u Inđiji, koja će u ponedeljak biti presvučena... Inđija: Na red došla i Sremska ulica

Nakon izvedenih radova u ulicama Starca Vujadina i Prvomajske, mehanizacija se danas preselila u Sremsku ulicu u Inđiji, koja će u ponedeljak biti presvučena novim slojem asfalta. Danas će putari izvršiti radove na skidanju dotrajalog kolovoza i sve pripremiti za asfaltiranje, a po rečima prvog čoveka opštine Inđija, novi sloj asfalta biće postavljen u celoj dužini Sremske ulice tj. oko 1500 metara. U toj ulici već postoje ivičnjaci, a sada ćemo je kompletno presvući novim asfaltom i dobiti jednu funkcionalnu i savremenu saobraćajnicu poručio je predsednik opštine.

Podsetimo, predsednik Gak ove nedelje obišao je radove u ulici Starca Vujadina koja je presvučena novim slojem asfalta u dužini od oko 800 metara a zatim i radove u Prvomajskoj ulici, gde je novim asfaltom presvučeno oko 450 metara deonice. Svi radovi finansiraju se iz sredstava koja su opredeljena za održavanje saobraćajnica za tekuću godinu (45 miliona dinara).

Foto: Gak tokom obilaska radova u Prvomajskoj ulici

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar