Inđija: Javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade Inđija: Javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade
Komisija za dodelu opštinskih priznanja Opštine Inđija objavila je javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade za 2017. godinu. Oktobarska nagrada se... Inđija: Javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade

Komisija za dodelu opštinskih priznanja Opštine Inđija objavila je javni poziv za podnošenje inicijative za dodelu oktobarske nagrade za 2017. godinu.

Oktobarska nagrada se dodeljuje preduzećima, ustanovama i drugim organizacijama čije je sedište na teritoriji opštine Inđija, kao i građanima ili grupi građana za zajedničko delo ili ostvarenje na teritoriji opštine Inđija, za izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenje u oblasti privrede, društvenih i drugih delatnosti. Inicijativu mogu podneti pravna i fizička lica koja se podnosi Komisiji za dodelu opštinskih priznanja u pisanoj formi sa obrazloženjem.

Inicijative se podnose na adresu: Opština Inđija, ulica Cara Dušana broj 1, Inđija, sa naznakom „Za Komisiju za dodelu opštinskih priznanja“. Oktobarska nagrada će i ove godine biti uručena na svečanosti povodom obeležavanja 22. oktobra Dana Oslobođenja Inđije.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar