Inđija: FK “Inđija” u nedelju sa FK “TSC” Inđija: FK “Inđija” u nedelju sa FK “TSC”
Fudbalere Inđije u nedelju, 09. septembra očekuje meč sa pretedentom za ulazak u viši rang, ekipom Topola sport klub. Utakmica se igra na Gradskom... Inđija: FK “Inđija” u nedelju sa FK “TSC”

Fudbalere Inđije u nedelju, 09. septembra očekuje meč sa pretedentom za ulazak u viši rang, ekipom Topola sport klub. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Inđiji a u susret meču održana je konferencija za medije na kojoj su govorili igrači i šef stručnog štaba Srđan Blagojević.

Pobeda u Novom Pazaru inđijskim zeleno-belima s pravom je dala vetar u leđa da se i u narednim kolima pokažu u najboljem svetlu a to da iskoriste za plasman u Super ligu Srbiju. FK Inđija trenutno se nalazi na liderskoj poziciji sa osvojenih 13 bodova što je još jedna činjenica koja ide u prilog ostvarenju konačnog cilja. Sledeći protivnik neće biti ni malo lak, a u pitanju je ekipa Topola sport klub sa kojom će zeleno-beli u nedelju, na svom terenu, odmeriti snage.

 

Sa timom u kojem igra dosta dojučerašnjih zeleno belih igrača i njen bivši kapiten Saša Tomanović, FK Inđija igra u nedelju, 09. septembra sa početkom u 16:30 časova.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar