Humanost na delu: Ogarčani prikupili pomoć za Crveni krst Humanost na delu: Ogarčani prikupili pomoć za Crveni krst
U prostorije pećinačkog Crvenog krsta pristigla je nova količina polovne garderobe, koju su prikupili članovi Saveta mesne zajednice Ogar. Jedanaest kutija pretežno dečje garderobe,... Humanost na delu: Ogarčani prikupili pomoć za Crveni krst

U prostorije pećinačkog Crvenog krsta pristigla je nova količina polovne garderobe, koju su prikupili članovi Saveta mesne zajednice Ogar. Jedanaest kutija pretežno dečje garderobe, uredno složene i ispeglane, spremne su za korišćenje a prema rečima Milana Aleksića, člana ogarskog Saveta mesne zajednice, akcija prikupljanja odeće i obuće se nastavlja.

„U prostorije našeg Saveta svakodnevno pristižu određene količine korišćene odeće i obuće. Nedavno smo predali Crvenom krstu Pećinci veliku količinu korišćene garderobe za odrasle, a ovaj put smo prikupili pretežno dečju garderobu, kao i određenu količinu igračaka. Spontano smo krenuli sa ovom humanitarnom akcijom svesni značaja onima kojima je garderoba, pogotovo tokom hladnih zimskih dana, najpotrebnija. Svako ko želi da pomogne i donira komad garderobe može doći u naše prostorije u Ogaru, a kontakt osoba je Milijana Maksić“, rekao je Aleksić.

Kako su rekli u pećinačkom Crvenom krstu trenutno je najpotrebnija obuća, posebno dečja, s obzirom da se potražnja za polovnom garderobom povećava tokom zimskog perioda.

Izvor: pecinci.org

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar