Dobri uslovi za školovanje dece sa smetnjama u razvoju Dobri uslovi za školovanje dece sa smetnjama u razvoju
Opština Stara Pazova podjednako vodi brigu o svim svojim građanima. To se odnosi I na decu sa smetnjama u razvoju koja , itekako, imaju... Dobri uslovi za školovanje dece sa smetnjama u razvoju

Opština Stara Pazova podjednako vodi brigu o svim svojim građanima. To se odnosi I na decu sa smetnjama u razvoju koja , itekako, imaju dobre uslove za obrazovanje. Podsetimo, pre sedam godina Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine I Opština Stara Pazova uložili su sredstva za radove na rekonstrukciji i adaptaciji SOŠO Anton Skala u Staroj Pazovi. Za realizaciju ovog projekta Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelila je 30.989.925 dinara posredstvom javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti obrazovanja.

Finansiranjem ovog projekta, obezbeđeni su neophodni uslove za obrazovanje dece sa posebnim potrebama u objektu koji je pristupačan i bez barijera, u kome svi učenici i nastavnici mogu nesmetano da se kreću, borave i rade. Rekonstrukcijom i adaptacijom SOŠO Anton Skala  osobama sa invaliditetom omogućen je olakšan pristup objektu, sanirana vlaga u podovima i zidovima, zamenjene podne i zidne obloge, termički izolovan objekat postavljanjem termoizolacije u podu i tavanici i bojenjem fasade energetskim štedljivim bojama, zamenjena je fasadna i restaurirana drvena stolarija i zamenjene su instalacije i sanitarije u objektu.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „OSI-Pružimo im podršku“ koji je sufinansiran iz sredstava Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar