Deseti međunarodni festival poezije mladih pesnika “Mašta i snovi” Deseti međunarodni festival poezije mladih pesnika “Mašta i snovi”
Centar za kulturu “Sirmiumart” desetu godinu za redom uspeo je da pod svoje okrilje okupi nekoliko stotina mladih ljudi, u misiji očuvanja jezika i... Deseti međunarodni festival poezije mladih pesnika “Mašta i snovi”

Centar za kulturu “Sirmiumart” desetu godinu za redom uspeo je da pod svoje okrilje okupi nekoliko stotina mladih ljudi, u misiji očuvanja jezika i lepih reči. 

Deseti međunarodni festival poezije mladih pesnika “Mašta i snovi”održaće se u utorak, 30. juna 2020. godine u 18 časova, u Lapidarijumu Muzeja “Srem”. 

Na pesnički konkurs ove godine pristiglo je 311 pesama iz 13 zemalja. Žiri je jednoglasno doneo odluke o dodeli nagrada, pohvala, specijalnih nagrada i priznanja pojedincima, radionicama i školama, koje će nagrađenima biti dodeljene u utorak, na samom Festivalu.

Centar za kulturu “Sirmiumart“ kao organizator ove manifestacije i kao idejni osnivač ovog Festivala, ne krije svoje zadovoljstvo zbog velikog broja prispelih radova.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar