Amerikanci prvo u Pazovu Amerikanci prvo u Pazovu
Otvaranjem kancelarije američke DSC – međunarodne razvojne finansijske korporacije u Srbiji  povećaće se broj investicija iz ove države.  Prvi rezultati dolaska svetske agencije koja... Amerikanci prvo u Pazovu

Otvaranjem kancelarije američke DSC – međunarodne razvojne finansijske korporacije u Srbiji  povećaće se broj investicija iz ove države.  Prvi rezultati dolaska svetske agencije koja ulaže u velike infrastrukturne projekte mogli bi se videti uskoro i na teritoriji opštine Stara Pazova. Kako je istakao predsednik te sremske opštine Đorđe Radinović, u toku su pregovori sa dve velike američke kompanije koje su zainteresovane da otvore postrojenja u toj opštini.

– To su rezultati posete predsenika Vučića Sjedinjenim Državama i mi smo prva lokalna samouprava koja će ih direktno osetiti. Ne mogu konkretno da otkrivam imena jer smo u pregovorima ali svakako će dve velike, svetske kompanije iz SAD doći u Staru Pazovu- rekao je Radinović.

Dolaskom Američke razvojne agencije Srbija postaje finansijski centar regiona, jer će se kod nas odlučivati o velikim investicijama, izjavio je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije prilikom svečanosti otvaranja kancelarije DSC-a.

Tekst je napisan u sklopu realizacije projekta „Privreda i infrastruktura Pazove“ koji je sufinansiran iz sredstava Opštine Stara Pazova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar