Aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović jedan je od tri kandidata za budućeg gradonačelnika Grada na Savi Aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović jedan je od tri kandidata za budućeg gradonačelnika Grada na Savi
Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sremska  Mitrovica i aktuelni ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović,  je na današnjoj konferenciji za medije, između ostalog, rekao da... Aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović jedan je od tri kandidata za budućeg gradonačelnika Grada na Savi

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Sremska  Mitrovica i aktuelni ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović,  je na današnjoj konferenciji za medije, između ostalog, rekao da je on jedan od tri kandidata za budućeg gradonačelnika Grada na Savi. Na listi su i Dmitar Stanišić, poslanik u Skupštini Vojvodine i Svetlana Milovanović, aktuelna zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice.

Nedimović se osvrnuo i na rezultat izbora koji su održani u nedelju 21. juna, naglasivši da je lista “Aleksandar Vučić- za našu decu” u gradu osvojila tri puta više glasova nego sve ostale liste zajedno i da će u naredne četiri godine ova lista imati 42, od ukupno 61. odbornika u Skupštini grada.

Komentarišući rezultate ostalih izbornih lista, Nedimović je naglasio da je dobro da stranka koju on predstavlja ima opoziciju u Skupštini, dodajući i to da je Srpska napredna stranka već dobila indirektne ponude za koalicije.

Nema još komentara.

Budite prvi koji ćete ostaviti komentar.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Skip to toolbar